назад

Розвиток людського потенціалу – основа успішності децентралізації системи БПД

vol1

В рамках виконання заходів щодо децентралізації системи безоплатної правової допомоги Регіональним центром з НБВПД у Рівненській області проведено моніторинг діяльності бюро правової допомоги.

З цією метою 01 лютого заступник директора Регіонального центру з НБВПД у Рівненській області Сергій Іллюк відвідав Володимирецьке бюро правової допомоги, де ознайомився з організацією роботи по наданню безоплатної первинної правової допомоги, забезпеченню доступу до безоплатної вторинної правової допомоги, доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції, організації проведення правопросвітницької роботи.

vol3

Під час перебування у вказаному бюро вивчено питання організації діловодства, забезпечення обліку відвідувачів, своєчасності та повноти надання послуг.

vol2

Крім того, Сергій Іллюк провів прийом громадян, які звертались в бюро для надання консультацій, під час якого надав роз’яснення з питань земельного, цивільного та трудового права. Варто зазначити, що у 2016 році до Володимирецького бюро звернулося понад 430 громадян.

vol4

За результатами візиту працівникам центру надано практичну допомогу щодо покращення виконання покладених функцій.

{gallery count=1 width=600 height=450 counter=1 links=0  navigation=top }gallery/2017/volod{/gallery}