назад

Розвиток правових знань та підвищення кваліфікації працівників контактного центру системи БПД


2017 01 19R 118-19 січня 2017 року в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області проведено внутрішнє навчання для працівників відділу забезпечення роботи контактного центру системи безоплатної вторинної правової допомоги.

Навчання працівників контактного центру проводили директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну, заступник директора регіонального центру Світлана Штефанчук та начальник відділу забезпечення роботи контактного центру системи безоплатної правової допомоги Олексій Лютик.

2017 01 19R 2Під час заходу зосереджено увагу на обговоренні та ознайомленні працівників із змінами до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та розширення категорії суб’єктів, які мають право на отримання такої правової допомоги.

Зокрема, йшлося про внутрішньо переміщених осіб, осіб, які звернулися із заявою про взяття їх на облік як внутрішньо переміщених осіб, а також осіб, які перебувають під юрисдикцією України і звернулися для отримання статусу особи, на яку поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

2017 01 19R 3Крім цього, працівників поінформовано про розширення кола питань, з яких надаватиметься безоплатна вторинна правова допомога ветеранам війни, у тому числі учасникам бойових дій та іншим особам, на яких поширюється дія вищезазначеного закону, а також впровадження нових підходів до визначення рівня малозабезпеченості особи.

Довідка! Дзвінки до контактного центру здійснюються за єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103. Лінія є безкоштовною та працює цілодобово.