назад

Розвиваємо ефективну співпрацю з органами місцевого самоврядування

2017 02 28KЗ метою налагодження співпраці з органами місцевого самоврядування заступник начальника Хотинського бюро правової допомоги Олена Костенчук провела робочі перемовини з міським головою Хотина Олексієм Головльовим.

Передусім, робоча зустріч присвячена обговоренню потреби у прийняті Програми безоплатної правової допомоги населенню Хотинського району на 2017-2018 роки та питанню налагодження ефективної співпраці структурних підрозділів системи безоплатної правової допомоги регіону та Хотинської міської ради.

З-поміж цього, під час зустрічі було обговорено питання функціонування системи безплатної правової допомоги краю, діяльності бюро правової допомоги, розвитку мережі партнерів та взаємодії з громадським сектором Хотинщини.

Також приділено увагу організаційним питанням подальшої роботи Хотинського бюро правової допомоги та Хотинської міської ради, зокрема щодо забезпечення належного взаємообміну інформацією в електронній формі, проведення спільних правопросвітницьких заходів, спрямованих на розвиток правових знань мешканців м. Хотин, формування у них поваги до права, підвищення рівня їх правової обізнаності та правової культури тощо.

Нагадуємо! Звернутись до фахівців Хотинського бюро правової допомоги можна за адресою: м. Хотин, вул. О. Кобилянської, 2А. Контактний телефон: (0 3731) 2 10 61. Адреса електронної скриньки: khotynske@legalaid.cv.ua

Отримати довідкову та контактну інформацію, а також правову консультацію у телефонному режимі можна зателефонувавши на номер 0 800 213 103. Дзвінки на зазначену телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово.