назад

РЦ провів робочу зустріч із Головою обласної громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я»

01.03.2016 invalidРегіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області 2 березня провів робочу зустріч із Головою обласної громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я» Нелею Ковалюк та подружжям інвалідів Володимир та Марина Башинські.

Про роботу Регіонального центру та його перспективи на початку зустрічі розповіла начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Олена Герасименко.

«Під час виконання функцій з надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіональний центр взаємодіє з судами, органами прокуратури та іншими правоохоронними органами, органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, іншими суб’єктами надання безоплатної правової допомоги, адвокатського самоврядування, громадськими об’єднаннями», – зауважила Олена Герасименко.

Також пані Олена зазначила, що основне завдання Регіонального центру – створення абсолютно рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання безоплатної вторинної правової допомоги. Про можливість отримання такої допомоги людині з інвалідністю поцікавилася голова ГО «Молодь. Жінка. Сім’я» Неля Ковалюк.

Аби донести інформацію про роботу Регіонального та місцевих центрів та пояснити можливість отримання безоплатної вторинної допомоги людям з інвалідністю, на завершення робочої зустрічі запланували провести семінар та запросити громадські організації, які працюють з інвалідами.