назад

Самбірський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги: Круглий стіл на тему «Безоплатна правова допомога – на захисті індивідуальних прав громадян»

l130 червня 2015 року о 15:00 годині в Самбірській міській раді за адресою м. Самбір, пл. Ринок 1, (зал виконкому) відбудеться круглий стіл на тему “Безоплатна правова допомога – на захисті індивідуальних прав громадян”, метою якого є повідомлення про відкриття Самбірського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та можливостей для громадян Самбірського, Старосамбірського, Турківського та Мостиського районів, зокрема, соціально незахищених їх представників, у захисті своїх прав через представництво інтересів у судах.

Захід організовується Самбірським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час круглого столу заплановано обговорення таких питань:

  • як презентувати новий етап у забезпеченні безоплатної правової допомоги для населення, пов`язаний із представництвом їхніх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах, починаючи з 01 лпня 2015 року? 
  • як розкрити напрями діяльності місцевого центру з урахуванням потреб районів?
  • як сформувати рекомендації щодо механізму подальшої співпраці усіх суб`єктів надання правових послуг на рівні територіальної громади з метою захисту індивідуальних прав представників громади?

До обговорення у рамках круглого столу запрошені представники органів місцевого самоврядування міста Самбора, Самбірського, Старосамбірського, Турківського, Мостиського районів, адвокати, які надають безоплатну правову допомогу, представники засобів масової інформації.