назад

Семінар для керівників громадських організацій м.Горішні Плавні

K 06 1005 жовтня 2016 року в приміщенні Горішньоплавнівського бюро правової допомоги працівниками Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено семінар для керівників громадських організацій.

     Участь у семінарі взяли представники громадських організацій м.Горішні Плавні: “Непереможні“,   “Товариство захисту прав дітей-інвалідів “Ніжність“, “Комсомольська міська федерація стрільби“, “Комсомольське міське товариство інвалідів “Стимул”.

K 06 10 16В.о. директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Пушкаревська ознайомила присутніх з основними функціями та завданнями місцевого центру, окремо зазначивши стан реалізації пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань, в частині забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань.

В ході cемінару було розглянуто одне з актуальних питань: порядок внесення змін до відомостей про громадське об’єднання, у т.ч. змін до установчих документів.   Учасникам семінару надано роз’яснення щодо практичного застосування Цивільного кодексу України, Закону України ”Про громадські об’єднання”, “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань”. Також, присутніх було ознайомлено з інформаційними картками адміністративних послуг (затверджених Наказом Головного територіального управління юстиції у Полтавській області 19.07.2016р. №228/4).