назад
25.08.16

Семінар для новопризначених працівників бюро правової допомоги провели у Старокостянтинові

20160823 112825     23 серпня в приміщенні Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся навчальний семінар для працівників Красилівського та Теофіпольського бюро правової допомоги. Провів захід в.о. директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Петлюк. Поради і рекомендації новим колегам надавали фахівці місцевого центру.

     Під час семінару Олександр Петлюк розповів про основні функції бюро та завдання, які стоять перед ними, зосередив увагу на питаннях інтеграції мережі субєктів БППД із системою БВПД та якості надання безоплатної правової допомоги.

     Начальник відділу правової інформації та консультацій Віта Сучок проінформувала присутніх про порядок надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, ознайомила з порядком обліку та реєстрації клієнтів, які звертатимуться до бюро.

     Головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Гаврилюк розповіла, як відбувається призначення адвокатів та видача їм доручень; перерахувала підстави, на яких припиняється надання безоплатної вторинної правової допомоги та замінюється адвокат.

     Фінансування та матеріально-технічне забезпечення діяльності бюро правової допомоги новопризначені працівники обговорили із головним бухгалтером місцевого центру Оленою Нуждою.

     На завершення семінару його учасники обмінялися ідеями комунікативних заходів напередодні відкриття бюро правової допомоги.

{gallery}img/novyny/2016/08_Serpen/25_01{/gallery}