назад
06.02.17

Семінар на тему: «Пенсійне забезпечення внутрішньо переміщених осіб»

2 23 лютого 2017 року в приміщенні Першого київського місцевого центру з надання БВПД пройшов семінар для працівників всіх відділів місцевих центрів та адвокатів на тему «Пенсійне забезпечення внутрішньо переміщених осіб». Захід було організовано Першим київським місцевим центром із залученням партнерських організацій ГО «КримСОС» та ГО «Альменда».

 

В семінарі прийняли участь фахівці відділів представництва, правової інформації та консультацій київських місцевих центрів з надання БВПД, Регіонального центру з надання БВПД, адвокати системи БПД.

 

2 42 5

 

Юристи громадської організації «КримСОС» Вікторія Савчук та ГО «Альменда» Анна Россамахіна розповіли про історію пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб з Криму та Донбасу починаючи з березня 2014 року, а також ознайомили присутніх з законодавчою та нормативною базою у сфері пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб.
Крім того було розглянуто 2 приклади ведення судових справ по призначенню та перерахунку пенсій внутрішньо переміщеним особам, обговорювалися проблемні питання законодавства та судової практики.