назад

Семінар-навчання для фахівців системи БВПД у Волинській області

DSC00278 125 вересня 2018 року у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області відбувся навчальний семінар із питань забезпечення належної якості надання безоплатної правової допомоги для працівників місцевих центрів з надання БВПД Волині та бюро.

 

Під час зустрічі присутні обговорили зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» від 28 серпня 2018 року, які конкретизують окремі питання надання такої допомоги, порядок розподілу доручень між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, особливості надання безоплатної вторинної правової допомоги іноземцям, перелік документів для надання безоплатної вторинної правової допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або за ознакою статі тощо.

DSC00262 1

Директор Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області Наталія Смолярчук акцентувала увагу присутніх на виробленні єдиного підходу у наданні безоплатної правової допомоги громадянам фахівцями відповідних центрів та бюро Волині. Від, власне, звернення особи за місцем фактичного проживання (незалежно від реєстрації місця проживання чи місця перебування) до отримання безоплатної правової допомоги.

DSC00273 1

На завершення заходу фахівці центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро обмінялися думками та пропозиціями стосовно вироблення єдиної стратегії надання безоплатної правової допомоги громадянам відповідно до їх життєвих потреб.

DSC00276 1

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail:office.volyn@legalaid.lt.ua.

Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7; тел.: (0332) 770717, 770719.

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).