назад

Семінар–навчання для працівників бюро правової допомоги

На базі Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 15 серпня 2016 року було проведено семінар–навчання для працівників Білопільського, Путивльського та Краснопільського бюро правової допомоги щодо організації роботи бюро.

Працівники Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги презентували свої відділи та розповіли про основні аспекти роботи безоплатної правової допомоги. 

 

Учасники семінару-навчання отримали методичні матеріали, розроблені працівниками Сумського місцевого центру, обговорили плани роботи бюро.

 

 

У своїй розповіді кожен працівник центру намагався передати якомога більше інформації для подальшої роботи бюро, вдало поєднавши теоретичну частину і практичну, з моделюванням реальних ситуацій, які можуть виникнути під час консультування, прийому документів чи доручень.

 

Директор Сумського місцевого центру з надання БВПД Валентина Трошечко наголосила, що ми прагнемо постійного удосконалення нашої діяльності, адже навчаємося завдяки обміну досвідом та кращими практиками.