назад

Семінар з підвищення кваліфікації для адвокатів відбувся в Ужгороді

    12 серпня в Ужгороді Рада адвокатів та КДКА Закарпатської області провела семінар з підвищення кваліфікації для адвокатів.

    З вітальними словами до учасників семінару звернулись голова Ради адвокатів Закарпатської області   Олексій Фазекош та голова КДКА Закарпатської області Петро Немеш.
  Доповідачами на семінарі виступили Руслана Натуркач, – начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, кандидат юридичних наук; Віктор Заборовський , адвокат, кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільного права та процесу юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет», Василь Попадинець, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області. 

seminah advok

semin advok

     Олексій Фазекош зазначив, що «адвокатура Закарпаття за своєю консолідованістю та налаштованістю на конструктив може бути прикладом ефективної моделі діяльності цього правозахисного інституту для всієї адвокатури України. Заходи подібного роду, які підвищують фаховий рівень адвокатів, є необхідними для наближення рівня нашої адвокатури до європейських правових стандартів».
    У цей же день відбулися загальні збори Закарпатського відділення Спілки адвокатів України, на яких головою Закарпатського відділення САУ обрано Олексія Фазекоша.