назад

Ще понад 50 адвокатів Рівненщини отримали можливість долучитися до співпраці з системою БПД

гол

Упродовж двох днів, 11-12 січня, у Регіональному центрі проходив другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучатимуться до надання БВПД, що відбувся у форматі індивідуальних співбесід з адвокатами.


Варто зазначити, що в результаті проведення конкурсу вдалося забезпечити охоплення адвокатами, які надаватимуть безоплатну вторинну правову допомоги, усіх районів Рівненської області. 


1


Серед тих, хто успішно пройшов усі етапи конкурсу та виявив неабияке бажання співпрацювати з системою безоплатної правової допомоги Рівненщини, – адвокати, які тільки нещодавно отримали свідоцтво на заняття адвокатською діяльністю і мають невеликий досвід у цій сфері, а також адвокати, з числа колишніх працівників судових та правоохоронних органів, що мають значний досвід роботи у юриспруденції.


2


Нагадаємо, за попередніми підрахунками учать у другому етапі конкурсу взяли 52 адвокати, які невдовзі залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору відповідно до Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджених постановою КМУ від 11.01.2012 №8.


3


4


Члени комісії та адвокати, що взяли учать у конкурсі

_________________________________________

Переглянути Порядок і умови проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджений постановою КМУ від 28 грудня 2011 р. № 1362 (у редакції постанови КМУ від 9 серпня 2017 р. № 575).


Переглянути Порядок і умови укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджені постановою КМУ від 11.01.2012 № 8.


Переглянути наказ Мін’юсту від 13.11.2017 № 4300/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги».


Переглянути Порядок оцінювання адвокатів за результатами конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджений наказом Мін’юсту від 13.11.2017 № 3552/5.


Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).