назад

Скажи СТОП наркотикам: фахівці Дубровицького бюро за здоровий спосіб життя

1

Наркоманія – страшна хвороба сучасного світу, яка нещадно затягує у свої тенета навіть неповнолітніх. Інколи підлітки вживаючи заборонені речовини і не підозрюють про наслідки, які чекають на них в майбутньому. Саме тому фахівці Дубровицького бюро правової допомоги спільно із партнерами: Дубровицьким районним сектором філії ДУ “Центр пробації”, Дубровицьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, прокурором Дубровицького відділу Сарненської місцевої прокуратури, Дубровицьким відділом ДРАЦС ГТУЮ провели масовий захід для учнів 8 класу на тему: «Стоп наркотики. Обирай кольори життя» у Дубровицькій районній бібліотеці.


“Конвенцією ООН про права дитини передбачено, що діти мають право на захист від незаконного вживання наркотиків, а також від залучення до виробництва наркотичних речовин та торгівлі ними. Наркоманія супроводжує різні форми злочинності, оскільки для отримання наркотиків, особи, які їх вживають, вчиняють тяжкі й особливо тяжкі корисливі і корисливо-насильницькі злочин” – зазначила заступник начальника Дубровицького бюро правової допомоги Юлія Швець.

2

Захід пройшов у форматі круглого столу, на якому Юлія Швець також донесла інформацію про те, які правові послуги можна отримати у бюро та хто має право на БВПД.

3

На завершення присутні мали можливість долучитися до флешмобу #СТОПНАРКОТИК_КОЛЬОРИЖИТТЯ. Усі учасники заходу вийшли на боротьбу із надписами, що пропагують вживання наркотиків та замалювали рекламу наркотиків на знак зафарбування сірого, одноманітного життя з наркотиками та відкриття переваг різнокольорового, райдужного способу життя без них, із зовсім іншими почуттями та цінностями.

4