назад

Soft skills: універсальні навички у спілкуванні з клієнтами для Центрів безоплатної правової допомоги

RC trening PravokatorПідвищити рівень знань під час тренінгу з розвитку навичок роботи Soft skills у Львівському правовому клубі PRAVOKATOR змогли представники Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Львівщини 2 листопада.

Начальниця Львівського правового клубу PRAVOKATOR Барбара Калюжна та голова Асоціації жінок-юристок України “ЮрФем” Христина Кіт ознайомили присутніх з чинниками, що впливають на встановлення та розвиток комунікації між клієнтами, що звертаються за захистом прав та адвокатами.

Зокрема, учасники вдосконалили навички роботи в:

☑ налагодженні ефективної комунікації;

☑допомозі захисту права особи;

☑вирішуванні нестандартних завдань.

Також учасники заходу вирішували практичні завдання у форматі малих груп, зокрема під час моделювання першої зустрічі «адвокат – клієнт» тощо.

RC trening2

У тренінгу взяли участь: директор Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області Ігор Микитин, заступник директора Віра Іськович, директор Другого львівського місцевого центру Уляна Стефак, директор Стрийського місцевого центру Марія Николаїшин, фахівці місцевих центрів.

RC trening3

Нагадаємо, каскадні тренінги Soft skills організовано Координаційним центром з надання правової допомоги за підтримки Проект “Доступна та якісна правова допомога в Україні”.