назад

Соціальні працівники Перечинщини розкажуть про безоплатну правову допомогу пенсіонерам та одиноким непрацездатним громадянами

img 20160218 112511    18 лютого року директор Регіонального центру з надання БВПД в Закарпатській області Василь Попадинець та директор Ужгородського місцевого центру Михайло Давиденко на запрошення Перечинського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян (директор – Ірина Янцо) провели робочу зустріч із соціальними працівниками, які здійснюють піклування на дому. В зустрічі взяли участь 29 осіб.

    Як було зазначено у виступах, піклування з боку держави за одинокими і престарілими людьми може бути здійснено у різний спосіб, у тому числі і правовий, якщо особа потребує правового захисту та представництва своїх інтересів у суді. Надзвичайно важливо, щоб саме така вразлива категорія населення не відчувала себе покинутою та незахищеною. Соціальні працівники здатні забезпечити цю роботу, можуть донести інформацію про правовий захист до кожного, хто перебуває під опікою, бути нашим інформаційним та соціальним партнером. Також домовлено про широку співпрацю між місцевими центрами.

Для збільшення зображення натисніть на нього

{module 20160218}