назад

Спеціаліст Слобожанського бюро правової допомоги активно працює з громадою Дніпровського району

DSCF4379Традиційно у рамках тижня права в Україні проходять різного роду правопросвітницькі заходи, науково-практичні конференції, правничі конкурси та уроки. Вони покликані підвищити рівень правової освіти громадян.

Так, з нагоди тижня права,очільник Слобожанського бюро правової допомоги Владислав Колесников, провів в Дніпровському районі ряд правопросвітницьких заходів, спрямованих на популяризацію знань про права та Загальну декларацію прав людини.

2 грудня у смт. Обухівка пройшла година права для членів територіального осередку Ради ветеранів, під час якоїприсутні обговорили тему правового захисту ветеранів. Для людей з обмеженими можливостями з нагоди Дня інваліда у Обухівці відбулась лекція з питань реалізації їх прав, принагідно громадяни отримали правові консультації.

5 грудня в аварійно-рятувальній частині загону спеціального призначення ДСНС пройшов День інформування щодо питань електронного врядування, електронного документообігу та особливостей отримання і використання службового електронно-цифрового підпису.

6 грудня фахівець Слобожанського бюро провів навчально-консультаційний семінар у Центрі соціальної допомоги «Добре вдома». Присутні почули про основні аспекти захисту прав дітей та отримали практичні рекомендації щодо шляхів недопущення їх порушення.

9 грудня відбулась година інформування для ветеранів с. Миколаївка, у ході якої Владислав Колесников розкрив тему соціального захисту, пенсійного забезпечення та пільг для ветеранів, а також надавнеобхідні правові консультації.

8 грудня на базі Слобожанського бюро правової допомоги відбулись практичні навчання громадян щодо використання електронних сервісів Мін’юсту, завдяки яким є можливість отримати адміністративні послуги on-line.

13 грудня пройшла інформаційна акція серед нотаріусів, бібліотек та ЦНАПу Дніпровського району щодо підвищення якості надання правових послуг населенню. А 14 грудня в Центральній районній лікарні відбулась інформаційна година з питань реалізації та захисту прав медичних працівників, під час якої співробітник Слобожанського бюро розкрив роль права у трудовій діяльності медиків та назвав основні аспекти, що поєднують медичну та правничу професії.

 Слобожанське бюро правової допомоги знаходиься за адресою: Дніпровський район, смт. Слобожанське, вул. В.Сухомлинського, 42.

Перший дніпропетровський місцевий центр з надання БВПД працює за адресою: м. Дніпро, вул. Старокозацька, 52, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00.

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/2016/12/24{/gallery}