назад

Спільне консультування громадян м. Білгород-Дністровського провели представники ГТУЮ та Регіонального центру з надання БВПД в Одеській області

Bilgorod 425 травня 2017 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області Світлана Клішина разом із начальником Головного територіального управління юстиції  в Одеській області Миколою Станіщуком провели спільне консультування громадян у Білгород-Дністровському бюро правової допомоги.

У консультуванні громадян взяли участь також директор Першого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Євгенія Тітомер та начальник Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Сніжана Пейчева.

Під час прийому мешканці міста Білгород-Дністровський та Білгород-Дністровського району звернулися із питаннями щодо призначення пільг з оплати житлово-комунальних послуг, безкоштовного перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями та осіб, що їх супроводжують, а також забезпечення реалізації прав учасників АТО на землю, на безоплатне медичне обслуговування та отримання ліків, санаторно-курортне лікування, тощо.

Bilgorod 1

Bilgorod 2

Bilgorod 3

Bilgorod 5

В ході консультування громадян Микола Станіщук та Світлана Клішина окреслили стратегічні напрямки подальших дій по кожному питанню та надали відповідні доручення щодо розв’язання ситуацій в інтересах громадян, що звернулися на прийом.

Начальник Головного територіального управління юстиції в Одеській області вперше відвідав Білгород-Дністровське бюро правової допомоги, ознайомився з його роботою та висловив наміри щодо подальшої підтримки та плідної співпраці у напрямку надання безоплатної правової допомоги мешканцям м. Білгород-Дністровський та Білгород-Дністровського району.

Нагадаємо, що у бюро кожен може отримати юридичну консультацію та доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції. Крім того, клієнти мають змогу через бюро отримати доступ й до адвокатських послуг – якщо це буде необхідно та у випадку належності до визначених законом категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Bilgorod 6

Bilgorod 7

До Білгород-Дністровського бюро правової допомоги можна звернутися за адресою: м. Білгород-Дністровський, вул. Грецька, 24, каб. 8,9. Тел: (04849) 2-22-25.