назад

Спільне консультування громадян м. Южного провели представники ГТУЮ та Регіонального центру з надання БВПД в Одеській області

Stanizhuk Yuzhne 2 Учора, 07 грудня 2016 року, начальник Головного територіального управління юстиції у Одеській області Микола Станіщук відвідав Южненське бюро правової допомоги, яке є відокремленим відділом Третього місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

На виконання Плану заходів з активізації надання безоплатної первинної правової допомоги (далі — План) за результатами оперативної наради в Міністерстві юстиції України від 09 вересня 2016 року на четвертий квартал цього року було затверджено графік проведення посадовими особами Головного територіального управління юстиції в області консультування громадян в бюро правової допомоги.

З метою виконання Плану начальник Головного територіального управління юстиції у Одеській області Микола Станіщук спільно з заступником директора Регіонального центру Юлією Садовською здійснили робочий візит до Южненського бюро правової допомоги. Мета цього візиту – надання безоплатних юридичних консультацій мешканцям Южного. 

Питання, з яких громадяни отримали консультації, стосувалися вступу у спадщину за законом, державної реєстрації статуту громадської організації у новій редакції, а також порядка отримання кадастрового номеру на земельну ділянку.

                                                              Stanizhuk Yuzhne 1

 

Жителі м. Южного подякували фахівцям органів юстиції та Регіонального центру, які допомогли їм розібратися у тих непростих життєвих ситуаціях, які склалися.

Нагадаємо, що у бюро кожен може отримати юридичну консультацію та доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції. Крім того, клієнти мають змогу через бюро отримати доступ й до адвокатських послуг – якщо це буде необхідно та у випадку належності до визначених законом категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Адреса бюро правової допомоги у м. Южному: вул. Т. Шевченка, 7.

Телефони: (04842) 24 – 020, (04842) 22 – 576.