назад

Спільне навчання працівників Білоцерківського місцевого центру та адвокатів

    29 квітня 2017 року у Білоцерківському місцевому центрі відбувся тренінг на тему “Комунікативна майстерність у роботі з клієнтом”. Тренер — голова правління Київської обласної громадської організації “Центр неформальної освіти”, психолог, арт-терапевт Максимова Наталія Анатоліївна. Участь у заході взяли працівники відділів правової інформації та консультації, бюро правової допомоги, організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, адвокати з якими співпрацює центр.

    Метою даного тренінгу було сформувати уявлення учасників про емоційні стани в процесі взаємодії з клієнтом; формувати комунікативні навички, навички саморегуляції та здатності до самоаналізу; сприяти толерантному та доброзичливому ставленню до клієнтів, колег, керівництва.

    Протягом тренінгу учасники мали змогу не тільки отримати теоретичні знання, а й спробувати реалізувати їх в практичних завданнях, при цьому вони мали ігрову форму, що дало змогу долучитися до їх виконання кожному учаснику, проявити себе та при цьому почувати себе комфортно, оскільки атмосфера була дружною та доброзичливою.

    Учасникам представлено алгоритм дії для конструктивного впливу у спілкуванні, аби мати змогу контролювати свої емоції, враховувати конфлікти різних систем цінностей і уявлень, приймати до уваги “его” співбесідника, створювати необхідні рамки спідкування, поводити себе тактовно і чуйно.