назад

Спільні консультування в бюро правової допомоги

IMG 4836З метою активізації надання безоплатної правової допомоги 22 березня 2017 року в трьох бюро правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулись планові спільні консультації мешканців Львівщини директором Регіонального центру Ігорем Микитиним та директором Стрийського місцевого центру  Марією Николаїшин.

Як зазначив Ігор Микитин, «громадян цікавили питання виплат заборгованостей заробітної плати, майнові та сімейні питання, задавали питання, які мали відношення до кримінального права. Люди хочуть аби їх вислухали і розмова з клієнтом є достатньо тривалою та вимагає від працівників системи не тільки правових знань, а й житейської мудрості».

Марія Николаїшин відмітила важливість таких консультацій, оскільки мешканцям подобається, що до них приїзджають керівники і особисто надають їм правову допомогу, а також те, що після внесення змін до законодавства про надання правової допомоги, яким розширено доступ до безоплатної правової допомоги, значно збільшилась кількість відвідувачів і збільшилось навантаження на працівників бюро правової допомоги.

Ігор Микитин та Марія Николаїшин відвідали Миколаївське, Ново-Роздільське та Жидачівське бюро правової допомоги, в яких відповідно проконсультували 4, 5 та 5 клієнтів, які залишились задоволеними відвідуванням бюро правової допомоги.

На черзі, 29 березня 2017 року консультації в бюро правової допомоги Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

9.00 -11. 00 – Городоцьке бюро правової допомоги;

13.00 -15.00 – РаваРуське бюро правової допомоги;

15.30 -17.30 –  Жовківське бюро правової допомоги.

Нагадуємо, за детальною інформацією з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги звертайтесь до Стрийського місцевого центру з надання БВПД за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А, конт. тел. (099)774 3415, (067)167 7144.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській  області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх.

Тел/Факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).