назад

Спільний інформаційний флешмоб провели фахівці управління юстиції та Ужгородського МЦ

photo2    23 серпня у рамках відзначення урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора України та 25-ої річниці Незалежності України працівники Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області та фахівці Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги провели флешмоб.

    Участь у флешмобі взяли в.о. начальника ГТУ юстиції у Закарпатській області Маріанна Готра, перший заступник начальника управління Іван Алмаші, директор Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Михайло Давиденко та інші.    

    Учасники заходу, який відбувся на площі Народній в Ужгороді, розповсюджували листівки та буклети з інформацією про нововведення в роботі органів юстиції та центрів із надання безоплатної вторинної правової допомоги.

    Зокрема, до уваги громадян пропонувалися інформаційні листівки і буклети з питань: «До відома батьків!!! Скористайтесь послугою та отримайте свідоцтво про народження безпосередньо в пологовому  будинку», «На Закарпатті подати заяви та здійснити попередній електронний запис на прийом до відділів держреєстрації актів цивільного стану можливо через мережу Інтернет в режимі он-лайн», «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?» та інші. Співробітники Ужгородського місцевого центру також розповсюджували інформаційні листівки, в яких ішлося про те, яку допомогу надаватимуть новостворені бюро та за якими адресами вони запрацюють з 1 вересня.

photo1

photo2

photo3