назад

Спільними зусиллями вирішуємо проблеми громадян

drygiy1307201613 липня 2016 року Київською районною в м. Полтаві радою спільно з  Другим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги за участі голови ради Сергія Синягівського та адвоката системи безоплатної правової допомоги Романа Чередника проведено засідання «круглого столу». В ході заходу розглянуто звернення мешканки Київського району щодо реалізації нею права власності на земельну ділянку. Вирішення порушеного заявницею питання тягнеться роками, неодноразово розглядалося в судах.

Адвокат системи безоплатної правової допомоги надав роз’яснення та консультації по даному зверненню. Учасники заходу проаналізували ситуацію та обговорили питання надання правової допомоги громадянці.  

В ході проведеного заходу сторонами досягнуто домовленості про співпрацю у вирішенні питань правового характеру, які виникають у жителів громади та потребують надання безоплатної правової допомоги.

Присутніх поінформовано, що в разі виникнення питань правового характеру кожен може звернутися до Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД за адресою: 36011, м. Полтава, вул. Європейська, 37/40 тел. 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).