назад

Співпраця фахівців Луцького місцевого центру з надання БВПД з органами пробації

ЛФ ПРОБАЦІЯ24 жовтня 2018 року директором Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольгою Кудрицькою проведено робочу зустріч з представниками Луцького міськрайонного відділу з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

У процесі планування спільних заходів задля створення сприятливих умов для забезпечення надання безоплатної правової допомоги особам, які перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації, було прийнято рішення про утворення дистанційного пункту консультування Луцького місцевого центру на базі місцевого відділу з питань пробації та визначено дні його роботи.

Також досягнуто домовленості про підписання Меморандуму про співпрацю та окреслено напрямки подальшої взаємодії.

ПРОБАЦІЯ2

Нагадаємо, що за безоплатною правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua
Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7; тел.: (0332) 770717, 770719.

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).