назад

Співпраця із Сумським міським центром зайнятості продовжується

Sum 2017 02 07 konsultaciyaСумський місцевий центр із Сумським міським центром зайнятості підписали меморандум про півпрацю щодо надання у центрі зайнятості  безкоштовної правової допомоги. У рамках співпраці передбачено, що для надання такої правової допомоги буде  облаштовано робочі місця для фахівців з надання безоплатної правової допомоги. Тому всі відвідувачі, які потребують юридичну допомогу, мають змогу отримати консультацію з правових питань та доступ до інших видів правової допомоги.

 

Організація роботи консультаційного та дистанційного пункту консультування спеціалістом Сумського місцевого центру у Сумському міському центрі зайнятості в перший же день засвідчила свою доцільність і актуальність.

 7 лютого за час консультування Олексій РИБАЛКА, начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами надав консультацію громадянці, яка в більшості стосувалась договірних та спадкових питань.

Практика свідчить, що за допомогою Сумського місцевого центру, як правило, звертаються соціально незахищені верстви населення, які вкрай потребують роз’яснень та допомоги юридичного характеру, це жінки, які мають дітей до шести років, внутрішньо-переміщені особи, учасники бойових дій в тому числі в зоні проведення АТО, особи передпенсійного віку, тощо.
Робота дистанційного та консультаційного  пункту консультування працівниками Місцевого центру при Сумському міському центрі зайнятості триває.

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Адреса: м.Суми, вул.Покровська 9/1

(вхід навпроти кінотеатру «Космос»)

 

Тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08