назад

Співпраця Конотопського місцевого центру з міською громадською організцією

151223 01

23 грудня 2015 року в приміщенні Конотопського центру безоплатної вторинної правової допомоги був підписаний меморандум про співпрацю між Конотопським центром БВПД та громадською організацією «Конотопська міська спілка жінок», яка опікується соціальними та правовими питаннями захисту дітей, жінок та людей похилого віку. Меморандум підписали директор Центру БВПД Муха Олександр Михайлович та заступник голови організації спілки жінок Оксана Шайденко. 

Учасники заходу обговорили формат співпраці, варіанти з організації надання безоплатної правової допомоги для даної категорії громадян, шляхи реалізації спільних проектів. В основу співпраці ляже консолідація зусиль сторін для надання безоплатної правової допомоги для осіб, якими опікується організація «Конотопська міська спілка жінок». Спільна діяльність сприятиме  підвищенню рівня правової поінформованості громадян.

Олександр Муха запевнив, що Конотопський місцевий центр готовий приймати участь у реалізації спільних проектів з надання правової допомоги мешканцям міста Буринь.

Підсумком зустрічі є домовленість про участь начальника відділу взаємодії Конотопського місцевого центру у черговій сесії Буринської міської ради для презентації депутатам основних напрямів роботи центру та Програми надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Буринь.                

151223 02