назад

Працівники Дніпродзержинського місцевого центру з надання БВПД провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед студентів Дніпродзержинськго вищого професійного училища

19 грудня 2015 року у приміщенні Дніпродзержинського вищого професійного училища , працівники Дніпродзержинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та представники міського управління юстиції провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед студентів навчального закладу

 

Так, головний спеціаліст Дніпродзержинського МУЮ Лідія Джіярханова доповіла щодо прав людини, та відповідальності  неповнолітніх за скоєння правопорушень. Начальник відділу по роботі із суб’єктами з надання безоплатної первинної правової допомоги Давид Тигранян розповів про те, як можливо звернутися до центру, які категорії населення мають право на безоплатну правову допомогу.

В кінці зустрічі студенти отримали змогу звернутися до працівників центру із питаннями. Зокрема, молодь цікавило роз’яснення їх конституційних прав та обов’язків.

В реаліях сьогодення дуже важливо, щоб зростаюче покоління було правосвідомим, та відчувало турботу нашої держави. Тому в рамках тижня права працівниками Дніпродзержинського місцевого центру, за підтримки директора Вадима Неклеси, спільно із представниками юстиції було проведено лекцію студентам, щодо їх прав.