назад

Працівники Дніпродзержинського місцевого центру з надання БВПД завітали до центру комплексного обслуговування бездомних осіб

2В рамках Всеукраїнського тижня права 11 грудня 2015 року працівники Дніпродзержинського місцевого центру з надання БВПД провели лекцію щодо реалізації та захисту прав бездомних осіб у приміщенні Дніпродзержинського центру комплексного обслуговування бездомних осіб, який розташований за адресою: м. Дніпродзержинськ, вул. Біломорська 2. Захід відбувся за підтримки директора центру Ігора Сая.

Так, начальник відділу по роботі із суб’єктами з надання безоплатної первинної правової допомоги Давид Тигранян розповів про роботу Дніпродзержинського місцевого центру та про порядок звернення до нього. Начальник відділу з попередньої роботи із клієнтами Ірина Клінчева разом із заступником начальника відділу з попередньої роботи із клієнтами Вікторією Бургуто більш детально розповіли які категорії осіб згідно ст. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» мають право на безоплатну правову допомогу.

Наприкінці зустрічі співробітники Дніпродзержинського місцевого центру надали відповіді на запитання присутніх, що здебільшого стосувались спадкового та сімейного права.

В реаліях сьогодення кожна особа, незалежно від її майнового чи фінансового статусу, повинна знати про свої права та відстоювати їх у разі порушення. А центри системи БПД покликані допомогти людям у цих прагненнях, адже дуже важливо те, щоб усі верстви населення відчували себе захищеними, тому колектив Дніпродзержинського місцевого центру прикладає усіх зусиль, щоб це було здійснено.