назад

Співпраця Ковельського місцевого центру з надання БВПД з ВОГО «Центр Правової Допомоги»

DSC 2079Ковельський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги і Центр правової інформації та консультацій при ВОГО «Центр Правової Допомоги» об’єднали зусилля заради ефективної правової допомоги волинянам.

 Механізми співпраці та взаємодії були окреслені паралельно проведенню спільного тренінгу для працівників обох центрів в рамках проекту «Підвищення доступу до безоплатної правової допомоги вразливих верств населення у семи районах Волинської області» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
В результаті обміну досвідом, працівники центрів краще зрозуміли специфіку роботи один одного. У підсумку було вирішено розробити спільний буклет з роз’ясненнями щодо напрямків роботи обох центрів, відмінностей між ними, а також про категорії громадян, які мають право на отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. Також заплановано проведення регулярних щомісячних зустрічей з метою обговорення проблемних питань та напрацювання спільних векторів розвитку.

DSC 2079

DSC 2081

trening pervynna vtorynna 1

trening pervynna vtorynna 5

trening pervynna vtorynna 3