назад
20.10.17

Співпраця Кролевецького бюро правової допомоги та загальноосвітнього закладу

ShM 171019 1119 жовтня начальник Кролевецького бюро правової допомоги Наталія Денисенко провела бесіду з директором Кролевецької спеціалізованої школі IIII ступенів № 3 Кролевецької районної ради Сумської області з метою організації та проведення правопросвітницьких заходів. Фахівець бюро зазначила: «Юридично закріплені права дитини забезпечують можливість мати, користуватися, розпоряджатися благами, цінностями, свободами в різних сферах життя. Ми, дорослі, повинні ставитися до дитини,  забезпечувати її права як рівної з нами».

Наталія Денисенко довела до відома керівника закладу інформацію про систему безоплатної правової допомоги, ознайомила з переліком громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу; ознайомила з порядком отримання правових послуг з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Світлана Оникієнко зазначила: «Дитина повинна знати не тільки свої права, а й розуміти необхідність виконання своїх обов’язків».

«Я як керівник закладу та педагогічний колектив докладаємо всі зусилля щодо дотримання прав дітей під час учбового процесу в школі», – акцентувала увагу педагог.

Наприкінці зустрічі була досягнута домовленість про співпрацю та проведення на базі закладу правопросвітницького заходу на тему «Твої права – твій захист. Правові орієнтири для кожної дитини».

Кролевецьке бюро правової допомоги: м. Кролевець, вул. Грушевського, 19, тел. (05453) 95247.