назад

Співпраця Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з моніторинговою місією ОБСЄ

obse29 липня 2015 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин провів робочу зустріч з спостерігачем Спеціальної моніторингової місії в Україні Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Зі сторони моніторингової місії ОБСЄ у зустрічі брав участь п.Мауріціо Монтіпо.

В ході зустрічі Ігор Микитин ознайомив п. Мауріціо Монтіпо з роботою Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги у Львівській області, завдання, поставлені Координаційним центром з надання правової допомоги щодо надання доступу до правосуддя незаможним верствам населення.

Наглядову місію ОБСЄ, за словами п. Мауріціо Монтіпо, цікавлять захист прав людини, особливо біженців, переселенців та учасників АТО.

Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Наталя Мелян запропонувала п. Мауріціо Монтіпо провести ряд зустрічей з адвокатами, які здійснюють захист громадян за дорученнями Місцевих центрів з надання правової допомоги на підставі контрактів, укладених з Регіональним Центром.