назад

Співпраця Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області з Львівською міжрегіональною ресурсно-комунікаційною платформою

RC platforma18 квітня 2018 року відбулась робоча зустріч представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області з начальницею управління «Львівська міжрегіональна ресурсно-комунікаційна платформа» Координаційного центру з надання правової допомоги Барбарою Калюжною.

Від Регіонального центру в зустрічі взяли участь: директор Ігор Микитин, заступник директора Віра Іськович та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Орест Шот.

Зустріч мала на меті планування роботи ресурсно-комунікаційної платформи і центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Львівщини на 2018-й рік.

RC platforma2

Під час перемовин сторони узгоджували план проведення спільних круглих столів, обговорювали пріоритетні напрями у контексті проведення заходів.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).