назад

Співпраця у наданні правової допомоги з громадським сектором

10 липня відбулась комунікативна зустріч за участі державної експертки Директорату з прав людини,доступу до правосуддя та правової обізнаності Мінюсту України Марії Кучеренко, в.о. директора Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області Віри Іськович, представників Львівського місцевого центру з надання БВПД, Головного територіального управління юстиції у Львівській області, Благодійного фонду «Легіон Світла», ФСТ «Спартак» та Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги у Львівській області.

Метою зустрічі було обговорення механізмів покращення взаємодії між партнерами, посилення ефективності від співпраці між державними структурами і громадськими організаціями у питаннях надання безоплатної первинної правової допомоги та проведення спільних право просвітницьких та інших навчальних заходів.

Учасники також обговорили питання залучення фахівців громадського сектору під час практичного застосування положень законодавства з питань запобігання домашньому насильству, булінгу, зокрема, шкільному та інших питань, які мали стосунок до статутних завдань громадських організацій.