назад

Співпраця з громадською організацією «Путивльська районна організація інвалідів»

Put 14 07 2017 Zust14 липня відбулась робоча зустріч заступника начальника Путивльського бюро правової допомоги Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталією Удод та головою громадської організації «Путивльська районна організація інвалідів» Личагіною Людмилою.

 

Метою даної організації є всебічно сприяти об’єднанню iнвалiдiв, залучення їх до посильної праці, активне вирішення соціальних i побутових питань. Голова організації розповіла, що сприяє інвалідам в реалізації встановлених законодавством пільг та гарантій, захи­щає їх інтереси, сприяє працевлаштуванню iнвалiдiв на підприємствах, організаціях та установах, сприяє органам освіти у виявленні та влаштування дiтей-iнвалiдiв у шкали, надає допомогу інвалідам в одержанні професійної підготовки та інше.

В свою чергу заступник начальника Путивльського бюро розповіла про безоплатну первинну правову допомогу, її види та безоплатну вторинну правову допомогу і хто має право на неї.

Співрозмовники дійшли висновку, що саме категорія людей з інвалідністю потребує правового  супроводу та обізнаності. Зустріч завершилась підписанням меморандуму.

 

Контактна інформація: м. Путивль, проспект Іоанна Путивльського, буд.46, телефон:(05442) 5-48-44.