назад
02.03.17

Співпраця з Кременчуцьким міськрайонним відділом з питань пробації Північно-східного міжрегіонального Управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації

24022017zystrichProbaciya2

24 лютого 2017 року в.о. директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Пушкаревська провела робочу зустріч з начальником  Кременчуцького міськрайонного відділу Північно східного регіонального управління з пиань виконання покарань та пробації Інною Гребенюк. Також участь у зустрічі взяли  начальник відділу правопросвітництва Світлана Терещенко, начальник Автозаводського районного сектору Юлія Козюренко, начальник Крюківського районного сектору Тетяна Лєбєдєва, начальник Кременчуцького районного сектору Олександр Жданов, фахівці та психологи цих секторів.

Під час зустрічі Ірина Пушкаревська ознайомила присутніх з діяльністю Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, зазначила  категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, порядок прийняття звернень тощо.24022017zystrichProbaciya1

Начальник Кременчуцького міськрайонного відділу з питань пробації Інна Гребенюк повідомила про організаційно-правові засади діяльності відділу, визначені Законом України “Про пробацію”, зокрема  зазначивши що метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

Учасникам зустрічі також було наголошено на важливості проведення цілеспрямованої соціально-виховної і психологічної роботи з засудженими, з широким залученням державних і громадських організацій. В розрізі цього питання було обговорено подальшу співпрацю відділів, проведення спільної правопросвітницької роботи, залучення до співпраці  громадських організацій, волонтерів.

Нагадуємо, що Кременчуцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Кременчук, вул. Небесної сотні, 54, тел.. (05366) 3-00-38. Кременчуцький місцевий центр поширює свою діяльність на м. Кременчук та Кременчуцький район.