назад

Співпраця з навчальним закладом продовжується

19092017acup

З 1 вересня, як і зазвичай, розпочався новий навчальний рік у закладах освіти.

Тож, в рамках Меморандуму про співпрацю, 19 вересня 2017 року відбулась робоча зустріч начальника відділу правопросвітництва Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяни Ражик з деканом юридичного відділення Аграрного коледжу управління і права Полтавської державної аграрної академії Світланою Скорик.

Під час зустрічі, сторони відновили після літніх канікул роботу дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги та погодили відповідний графік. Окрім того, було обговорено чимало напрямків співпраці, зокрема: правопросвітницька робота серед майбутніх юристів, залучення студентів юридичного відділення коледжу до практичного відпрацювання теоретичних знань під час роботи мобільних виїзних консультаційних пунктів, проведення правопросвітницької роботи з колективом аграрного коледжу, надання методичної допомоги та багато іншого.

«Подібна співпраця є важливим аспектом у роботі місцевого центру, що сприяє як проведенню спільної правопросвітницької роботи, наданню правової допомоги  під час роботи дистанційного пункту доступу до правової допомоги на базі навчального закладу. Молодим правникам  така співпраця дозволяє спробувати себе у якості лектора, практикуючого юриста під час надання спільних з фахівцями місцевого центру консультацій та дозволяє розвивати професійно» – зазначила Тетяна Ражик.

Загалом, сторони заручились взаємною підтримкою та висловили сподівання на плідну співпрацю в новому навчальному році.

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою:м. Полтава, вул. Міщенка 2, тел.(0532) 50-27-22.

Для забезпечення оперативного реагування на повідомлення про затримання осіб, на звернення громадян про надання правової допомоги та на проблемні питання, які вони порушують, а також для надання роз’яснень законодавства у сфері безоплатної правової допомоги, цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.