назад

Співпраця з офісом Уповноваженого ВР України з прав людини у Львівській області

RC spivpraciaСьогодні, 24 жовтня, у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області відбулась зустріч з регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Львівській області Тетяною Панасенко.

У зазначеній зустрічі взяли участь представники Регіонального центру – директор Ігор Микитин, заступник директора Віра Іськович та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Наталія Мелян.

RC spivpracia2

Сторони обговорили перспективи об’єднання зусиль для підвищення якості правопросвітництва та забезпечення основоположних прав соціально вразливих та цільових категорій населення (військовослужбовців, ветеранів АТО, засуджених та ін.).

Крім цього Тетяна Панасенко ознайомилась з діяльністю Регіонального центру в частині надання доступу до безоплатної правової допомоги затриманим, обвинуваченим та засудженим, а також дізналась про правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!».

Нагадаємо, зазначена співпраця стала можливою завдяки підписаному 25 травня Меморандуму про співпрацю між Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Координаційним центром з надання правової допомоги.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).