назад
07.10.16

Співпрацюємо з соціальними службами міста

Krem Ugoda07 жовтня 2016 року відбулась робоча зустріч в.о. директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірини Пушкаревської та директора Територіального центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) Автозаводського району департаменту праці та соціального захисту населення та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Лариси Дзюби.

         Протягом тривалого часу Кременчуцький місцевий центр з надання БВПД співпрацює з Територіальним центром  щодо спільного надання соціальних послуг громадянам у вигляді безоплатної правової допомоги. Працівники центру приймають участь у роботі виїзного “соціального офісу”, семінарах та зустрічах, що проводяться на базі центру, у інформаційних заходах для соціальних працівників. Під час зустрічі було обговорено результати спільної діяльності та пошуки нових форм співпраці задля забезпечення прав та інтересів громадян.

         За результатами зустрічі було підписано Угоду про співробітництво між Територіальним центром соціального обслуговування та Кременчуцьким  місцевим центром з надання безоплатної вторинної допомоги. В рамках даної угоди вже з 12 жовтня на базі Центру реабілітації та адаптації учасників бойових дій, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб розпочинає роботу мобільний консультативний пункт Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД.