назад
18.07.17

Співробітники київських центрів з надання БВПД пройшли курс навчання першої медичної допомоги

DSC 040014 липня 2017 року за ініціативи Другого київського місцевого центру Товариство Червоного хреста України провело навчання з надання першої медичної допомоги для працівників київських центрів з надання БВПД.

Під час навчання учасникам заходу розповіли про історію виникнення Товариства Червоного Хреста та основні напрями його діяльності. Після історичної інформації, розпочалось практичне навчання з основ першої медичної допомоги.

Основні навички, якім було вивчено це: аналіз життєвих функцій людини, визначення стану непритомності, надання серцево-легеневої реанімації, екстрене транспортування та зупинка кровотечі. Загалом курс йшов впродовж 6 годин. Всі учасники відпрацювали прийоми надання першої медичної допомоги та отримали необхідні та корисні знання.

Дякуємо інструкторам Товариства Червоного хреста за пізнавальний захід, а також повідомляємо, що для охочих є можливість провести 2-денний 12-ти годинний тренінг для закріплення навичок. По завершенню якого отримати міжнародний сертифікат про проходження курсу з надання першої медичної допомоги.

DSC 0379 DSC 0310DSC 0307

 

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.gov.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.gov.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.gov.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.gov.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).

30 квітня 2017 року фахівці Четвертого київського місцевого центру взяли участь в акції: «Велопатруль невідкладної безоплатної правової допомоги» в Національному комплексі “Експоцентр України” – ВДНГ, з метою підвищення правової свідомості, культури та освіченості населення.