назад

Старокостянтинівщина: Виїзний прийом у рамках співпраці з “Фондом родини Кольгофер”

ya6I-OjMFJ4     Задля розширення доступу до системи безоплатної вторинної правової допомоги та забезпечення конструктивної співпраці між Старокостянтинівським місцевим центром з надання БВПД та благодійною організацією “Фонд родини Кольгофер” представники цих організацій провели спільний виїзний прийом громадян на території Іршиківської та Великомацевицької сільських рад.

     15 січня начальник відділу попередньої роботи з клієнтами місцевого центру Віта Сучок та представник “Фонду родини Кольгофер” Юрій Туровець побували у селах, що належать до Іршиківської та Великомацевицької сільських рад. За правовими консультаціями до фахівців звернулися 14 громадян. Вони потребували допомоги у вирішенні питань, що стосувалися, зокрема, права відмови від прийняття спадщини, поновлення строку на прийняття спадщини, порядку та норм приватизації земельних ділянок, оформлення права власності на житловий будинок, виділення земельної ділянки власнику земельної частки (паю).

     Крім того, було проведено зустрічі з головами Іршиківської та Великомацевицької сільських рад, під час яких сторони домовились про подальшу співпрацю з питань надання безоплатної вторинної правової допомоги особам, що є субєктами права на її отримання.

     Того ж дня відбулася зустріч представників місцевого центру та благодійного фонду з педагогічним колективом Великомацевицького НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад”. Освітянам розповіли про діяльність Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД, пояснили, які категорії громадян можуть звертатися до місцевого центру та які документи необхідно подавати для підтвердження права на безоплатну вторинну правову допомогу.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/18_2{/gallery}