назад

Особлива увага учасникам антитерористичної операції

160118 01

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги створив належні умови для надання юридичної допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, а також членам родин загиблих.

16 січня 2016 року в приміщенні центру відбулася зустріч з черговим учасником АТО. Працівники центру докладно розпитали у візитера про проблеми, з якими стикаються воїни та їх близькі.

Останнім часом побільшало людей, які звертаються із земельними питаннями, стосовно виплати фінансової допомоги, з питаннями про мобілізацію та її правові аспекти.

Також у бесіді прийняли участь адвокати, адже головна задача полягає в готовності кожного чергового адвоката до спілкування з учасниками антитерористичної операції. Всі учасники зустрічі виокремили проблеми, з якими стикаються як і бійці, які повернулися з АТО, так і ті, що продовжують там воювати. Насамперед, працівники центру роблять  все для того, щоб клієнтам було комфортно та не було черг.

Директор Сумського місцевого центру Валентина Трошечко говорить: «Мають бути створені всі умови щоб всі, хто захищають Україну не ходили коридорами і не шукали до кого звернутись за своїми соціальними гарантіями».