назад

Старшокласникам розповіли про значення та важливість професії юриста у сучасному світі

Ananyiv 3До Дня юриста України начальниця Ананьївського бюро правової допомоги Інна Майданюк взяла участь в інформаційній годині для учнів 10-11 класів “Види юридичних професій”, яка відбулась 02 жовтня в Ананьївській школі – інтернаті І-ІІІ ступенів.

Захід проходив за участі вчителя історії та правознавства Лілії БовбаланПід час зустрічі Інна Майданюк розповіла старшокласникам про значення та роль професії юриста, а також обговорили питання актуальності та важливості професії юриста у сучасному світі.

Ananyiv 5

Ananyiv 6

Майбутні випускники переглянули підготовлену презентацію “Професія юрист”, в якій представлено, яку роботу виконує юрист, в яких сферах працюють юристи, про привабливість та труднощі професії.

Наступного дня Інна Майданюк організувала для дітей оглядову екскурсію до Ананьївського районного суду Одеської області. Екскурсію провів керівник апарату суду Дмитро Мандрик. Старшокласники ознайомилися з сучасними технологіями дистанційних судових засідань в режимі відеоконференцій.

Ananyiv 1

Ananyiv 2

Ananyiv 3

За безоплатною правовою допомогою можна звернутися до Подільського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Подільськ, вул. Соборна, 194-а. Телефон: (04862) 3-07-34, (04862) 3-06-56.