назад

Студенти Харківщини дізналися про правову допомогу

OkM 170919 6419 вересня у межах укладеного Меморандуму про співпрацю між Охтирським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД) та Харківським національним університетом міського господарства ім. О. М. Бекетова, директор центру Тамара Козир для студентів, які навчаються дистанційно розповіла про можливість отримання безоплатної правової допомоги – соціальної програми Уряду України, що гарантує людям ефективний захист їхніх прав.

Під час спілкування вона також проінформувала про систему безоплатної вторинної правової допомоги, роботу Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області, місцевих центрів та бюро щодо надання вторинної і первинної правової допомоги, співпраці з громадськими (правозахисними) організаціями.

OkM 170919 61

«До нашого центру за два роки роботи звернулося більше, ніж 7000 осіб, коло питань звернень різноманітне – це і соціальні, і земельні, сімейні, спадкові, договірні та трудові тощо», – зазначила Тамара Козир.

OkM 170919 62

У присутніх виникли питання щодо отримання вторинної правової допомоги у кримінальних справах та доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України (доступ до яких можливий у Охтирському МЦ з надання БВПД).

OkM 170919 63

Залишено контакти щодо місця розташування та телефону Охтирського МЦ з надання БВПД: вул. Перемоги, 13; тел. (05446) 4-22-23.