назад

У Слобожанському бюро правової допомоги пройшов спільний прийом громадян

IMG 873718 вересня 2017 року у рамках проекту Мін’юсту «Я маю право!» відбувся виїзд Мобільної точки доступу з надання безоплатної правової допомоги до Слобожанського бюро правової допомоги. Консультації громадянам надавали начальник Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Леонід Маньковський, начальник управління державної реєстрації ГТУЮ Тимофій  Дудін, директор Регіонального центру з надання БВПД Людмила Яцуба та начальник Слобожанського бюро правової допомоги Владислав Колесников.

За правовою допомогою до бюро звернулось четверо громадян. Вони потребували роз’яснення з житлових, земельних та пенсійних питань: порядку введення в експлуатацію об’єкта нерухомого майна, процедури приватизації земельної ділянки, зняття фізичної особи з реєстрації місця проживання та деяких аспектів галузі пенсійного законодавства. 

З кожного питання громадяни отримали вичерпну відповідь. Також у ході спілкування клієнтам бюро розповіли про роботу антирейдерського оперативного штабу, створеного при обласній державній адміністрації. Оперативний штаб швидко і ефективно реагуватиме на будь-які незаконні дії, які порушують власників земель чи збіжжя на території Дніпропетровської області.  За всіма фактами спроб захоплення майна члени штабів виїжджатимуть на місця, надаватимуть правову допомогу та фіксуватимуть вчинені злочини з метою притягнення винних до відповідальності.

Принагідно громадяни отримали детальну інформацію про роботу системи безоплатної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на отримання вторинної правової допомоги та іншу корисну інформацію, пов’язану з діяльністю системи БПД.

Нагадуємо, що детальну інформацію з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги, можна отримати за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103 або на веб-сайтах Міністерства юстиції та Координаційного центру з надання правової допомоги.

{gallery}news/2017/09/7{/gallery}