назад

Студенти завітали до фахівців системи БПД

22-106 листопада 2017 року, до Кіцманського бюро правової допомоги завітали студенти.

Вони ознайомились з основними принципами роботи Кіцманського бюро правової допомоги, більш детально дізнались про первинну та вторинну правову допомогу. Також студенти ІV курсу факультету «Правознавство» та викладач юридичних дисциплін Кіцманського технікуму Подільського державного аграрно-технічного університету Лариса Терновецька дізнались, хто має право на таку допомогу.

З метою вдосконалення теоретичних знань та набуття практичних навичок, студентам було запропоновано проходження практики у відділі Кіцманського бюро правової допомоги та роздано буклети на різну правову тематику. Їм також надано відповідну контактну інформацію: м. Кіцмань вул. Незалежності, 83. Їх закликали у разі необхідності телефонувати за номером телефону: 2-10-38. Крім того нагадали, що можна отримати консультацію через систему інтернет-спілкування «Скайп», набравши kitsmanske@legalaid.cv.ua або Кіцманське бюро правової допомоги. І на завершення озвучили єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103. Фахівці системи безоплатної правової допомоги наголосили, що такі дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: м.Чернівці, вул. Університетська, 1, тел. (0 372) 51-36-12.

До фахівців Кіцманського бюро правової допомоги можна звернутись за адресою: м.Кіцмань, вул. Незалежності, 83, тел. (0 3736) 2-10-38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).