назад
22.06.16

Створення дистанційних пунктів доступу в селах Липоводолинського району

160623 0116 червня відбулася робоча зустріч директора Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександра Мухи з головою Липоводолинської районної ради Віктором Литвиненком із питань підготовки виділеного приміщення бюро правової допомоги до роботи з 1 вересня 2016 року. Керівники обговорили питання підписання договору оренди, ремонтних робіт та облаштування робочих місць спеціалістів.  На сьомій сесії районної ради від 25 травня 2016 року було прийняте рішення про виділення частини нежитлового приміщення для організації роботи бюро правової допомоги у Липовій Долині. 

У ході робочої зустрічі разом із представниками Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги начальником відділу інтеграції Валентиною Волік та начальником відділу попереднього прийому громадян Дмитром Соляником було обговорено питання створення з 1 липня 2016 року дистанційного пункту доступу на базі районної ради; можливості відкриття таких пунктів у сільських радах району зі стійким покриттям мережею Інтернет. Такий підхід з вирішення цього питання дає змогу жителям Липоводолинщини якісно та вчасно отримати безоплатну правовову допомогу.

За результатами зустрічі прийнято рішення про участь директора Конотопського місцевого центру Олександра Мухи та начальника відділу інтеграції Валентини Волік у наступному виїзному навчанні голів сільських рад в липні місяці.