назад

Сучасні технології на службі Шосткинського МЦ

160614 02У Ямпільській центральній районній бібліотеці на базі пункту вільного доступу до мережі Інтернет 8 червня відбулося Skype-консультування громадян з правових питань. 

Під час Skype-консультування відвідувачі Ямпільської центральної районної бібліотеки мали змогу задати запитання працівнику Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової інтегратору Юлії Зацаринній.

Мешканців Ямпільщини цікавили переважно способи вирішення правових проблем, що стосуються отримання адресної грошової допомоги переселенцям, порядку відшкодування матеріальної шкоди. Відповівши на запитання, Юлія Зацаринна детально роз’яснила порядок звернення до центрів безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема, зазначила, які категорії громадян можуть скористатися послугами адвоката за рахунок держави, а також які документи потрібно подавати до центру на підтвердження свого права на безоплатну вторинну правову допомогу.

Фахівець відмітила, що перш за все такі консультації усувають необхідність клієнту відвідувати районний центр, надають людям з обмеженими можливостями зручність у використанні послуг адвокатів і юристів.    

Відтепер працівники центру кожного місяця будуть здійснювати надання дистанційних консультацій на базі Ямпільської районної бібліотеки з залученням новітніх технологій, а клієнти, в свою чергу, будуть отримувати безоплатну правову допомогу безпосередньо у своїх населених пунктах.