назад

Систему надання безоплатної вторинної правової допомоги презентовано в Дубровицькому районі

ГОЛОВНА

18 вересня 2015 року в.о. директора Сарненського місцевого центру Микола Павлюк та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Інна Шокот прийняли участь в семінар-нараді, яка відбулась у приміщенні Дубровицької райдержадміністрації. На захід були запрошені керівники установ, організацій Дубровицького району (бухгалтерські і кадрові працівники), міський, сільські голови, окремі працівники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ЗМІ.

Виступаючи перед присутніми, Микола Павлюк поінформував про функціонування системи БПД, напрямки роботи Сарненського місцевого центру, порядок звернення та перелік пільгових категорій громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, а також очільник МЦ розповів про перелік документів, які необхідно подати для отримання БВПД та зазначив адресу і контактну інформаці., за якою громадяни можуть звертатися за отриманням додаткової інформації.

Учасникам заходу надано інформаційні листівки про діяльність Сарненського МЦ з НБВПД, які за домовленістю будуть розміщені на дошках оголошень місцевих рад. Таким чином мешканці кожної громади району знатимуть про послуги, які надає Сарненський місцевий центр та контакти, за якими до нього можна звернутися

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/dubr{/gallery}