назад
25.03.19

Тематична зустріч в рамках інформаційної кампанії «СтопБулінг»

image123 березня в рамках інформаційної кампанії «СтопБулінг» начальниця відділу Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області Олена Іпатенко та психологиня Оксана Риженко зустрілись зі старшокласниками шкіл м. Херсона. Зустріч відбулась у Херсонській обласній універсальній бібліотеці ім. Олеся Гончара на запрошення ГО «Спілка жінок Херсонщини».

image2image3Булінг в учнівському середовищі та шляхи його подолання – ця болюча й актуальна тема зацікавила підлітків, тому що прояви агресії серед учнів та цькування, на жаль, мають місце в українських школах.

В ході тематичної зустрічі були висвітлені і юридичні аспекти проблеми, і психологічні. Окрім того, спікери відповіли на численні запитання дітей про цькування у школі, посилаючись на реальні приклади та змодельовані ситуації.

У підсумку отримали цікаву та плідну дискусію, гарний настрій та правильне налаштування на недопущення насильства в учнівському середовищі, а ще – пам´ятки «Відповідальність за вчинення булінгу» та буклети «Зупинимо булінг разом!», розроблені Міністерством юстиції України та Координаційним центром з надання правової допомоги.image4image5