назад

Тренінг для працівників місцевих центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги в Київській області

   25 січня 2017 року в Білоцерківському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги пройшов тренінг для працівників місцевих центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги в Київській області на тему «Надання правової допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей: актуальні питання, проблеми та шляхи їх вирішення». З вітальним словом виступили заступник директора Регіонального центру з надання БВПД в Київській області Кіккас В.Е. та директор Білоцерківського місцевого центру з надання БВПД Сірик О.С.

 Тренерами-модераторами виступили Лисич Марина, юрист Білоцерківської міської громадської організації «Правова єдність» та Корнієнко Анастасія, юрист, координатор «гарячих ліній» правової допомоги ГО «Юридична сотня».
Зокрема обговорювалися права та державні гарантії учасників АТО та членів їх сімей, актуальні питання та аналіз найпоширеніших проблем. Окрему увагу виділено проблемам в реалізації прав та соціальних гарантій учасників АТО та членів їх сімей, шляхи вирішення питань, пов’язаних із забезпеченням цих прав. Важливим, також, було висвітлення питання щодо особливостей консультування учасників АТО.