назад
24.01.18

Тренінг «Медіація як правовий інструмент в адвокатській діяльності»

IMG 184523 січня 2018 року в приміщенні Київського міського Центру роботи з жінками відбувся тренінг «Медіація як правовий інструмент в адвокатській діяльності» для адвокатів, які працюють в системі БПД, спеціалістів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та київських місцевих центрів.

Тренінг провела Голова Правління громадської організації «Центр медіації «Простір порозуміння» Ольга Шевчук. Вона розповіла присутнім про медіацію як про вид позасудового вирішення спорів із залученням посередника(медіатора), який допомагає сторонам конфлікту налагодити процес комунікації і проаналізувати конфліктну ситуацію з метою обрання такого варіанту рішення, який задовольнить інтереси і потреби усіх учасників конфлікту.

Також Ольга Шевчук говорила про природу конфліктів та про різні стратегії їх вирішення, акцентуючи увагу на дієвості цих стратегій.

Крім цього тренер поділилася своїм досвідом проведення медіації, яким можуть користуватися адвокати у своїй професійній діяльності. В свою чергу учасники тренінгу наводили приклади власної адвокатської діяльності, аналізуючи ті справи, де можливо використовувати медіацію як альтернативний спосіб вирішення конфліктів між людьми.

IMG 1832IMG 1848IMG 1837

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.kiev.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).